fbpx
Hegnsløsninger siden 1982
Fri fragt ved køb over kr. 8000,-
kreditkortkreditkortkreditkortkreditkortkreditkortkreditkort
jumbotron

Havehegn - grøn

 

Havehegn sort

 

Havehegn - galvaniseret

 

Havehegn kan bruges til mange ting

Et havehegn kan selvfølgelig bruges, hvis du gerne vil indhegne din have. Men det kan også være en god løsning, hvis du har et bed eller en køkkenhave, der skal beskyttes mod hunde og vildfarne bolde. Det kan også være, at du har en nyplantet hæk, der har brug for lidt støtte, mens den vokser, og her kan et havehegn også være en god hjælp.

Skab små rum i haven med et havehegn

Et havehegn er også en smart metode til at skave små rum i haven. På den måde kan du få rigtig meget ud af din have ved for eksempel at inddele den i et område til leg og afslapning og et andet, hvor blomsterbede og bærbuske kan stå lidt mere beskyttet. Den rigtige brug af hegn til opdelingen af haven kan virkelig gøre underværker for indretningen af din have.

Undersøg om du må sætte hegn op

Før du køber et havehegn - eller et hvilket som helst andet hegn, for den sags skyld - bør du undersøge reglerne for opsætning af hegn. Det kan for eksempel være, at der er nogle særlige bestemmelser i jeres lokalplan, når det kommer til hegnets højde eller farve. Snak også med naboen om, at du har tænkt dig at sætte hegn op, så du er sikker på, at der ikke senere opstår uoverensstemmelser på den front. Det er ikke sjældent, at naboer kommer op at toppes over konflikter vedrørende hegn i skel. Hegn i skel er, når hegnet står imellem jeres to grunde, og her er det vigtigt, at det placeres korrekt. Du og din nabo kan selv aftale højden - men kan I ikke blive enige skal hegnet som udgangspunkt være 1,8-2 meter højt.

,

Gode råd, når du skal have sat hegn op

Når du skal i gang med processen med at vælge, bestille og opsætte et hegn, så er der nogle ting, du bør huske på:

  • Tjek eventuelle regler i lokalplanen eller kommunen
  • Tal med din nabo
  • Overvej, hvad dit behov er - afskærmning, pynt eller noget tredje?
  • Tænk over, hvilke materialer, dit hegn skal bestå af

Kvalitet hos PH-Hegn.dk

Folkene bag PH-Hegn.dk er erfarne specialister, og faktisk har vi arbejdet med hegnsmontering helt siden tilbage i 1982. Vi har styr på både de traditionelle løsninger og de mere moderne muligheder, og vi kan altid finde lige netop det, der passer til dig og dit behov. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og på den måde er vi med til at give dig et hegn, du bliver glad for i mange år. Vi fører et bredt udvalg af mange forskellige hegnstyper - tag et kig rundt på siden for at finde en løsning, der passer til netop dine behov - eller kontakt os, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.

ph-hegn.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. og for at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik

OK

Udviklet af www.online-results.dk