fbpx
Hegnsløsninger siden 1982
Fri fragt ved køb over kr. 8000,-
kreditkortkreditkortkreditkortkreditkortkreditkortkreditkort
jumbotron

Agnete

 

Amalie

 

ophelia

 

Janna

 

Judith

 

Oline

 

Ruby

 

Robin

 

Sarah

 

Smila

 

Få et smukt smedejernshegn

Et smedejernshegn giver et smukt og robust look, og du kan finde både meget enkelte og minimalistiske udgaver samt løsninger, der fører tankerne hen på en herregård. Begge typer hegn i smedejern er smukke og gør et godt stykke arbejde, når haven skal afskærmes og du skal sørge for, at børn og hunde ikke løber ud på vejen.

Prikken over i'et med en smedejernslåge

Et smukt hegn i smedejern bliver endnu smukkere med en flot låge. Vi forhandler både det ene og det andet, så vi kan sagtens finde en låge, der passer til lige netop dit hegn og dine ønsker. Både hegn, låger og porte kan leveres i specialmål og specifikke farver.

Stilfuld smedejernsport

En smuk smedejernsport er en anden mulighed for at fuldende looket på dit smedejernshegn. Du kan også vælge at få sat en port ind blandt halvmure i mursten eller andet materiale - du bestemmer helt selv. Du kan altid kontakte os, hvis du er usikker på, hvad der vil fungere bedst hos dig.

Smedejern på bestilling

Vores produkter i smedejern er bestillingsvarer, som du kan forvente at få leveret i løbet af ca. tolv uger. Når du køber en port låge eller et hegn i smedejern, vil du blive opkrævet 30% af prisen ved bestilling, og den sidste 70% ved levering.

Varmgalvaniseret og pulverlakeret (Duplex)

DUPLEX overfladebehandling er en serie af overfladebehandlings-metoder, der skal sikre langsigtet og særdeles god rust beskyttelse til dit hegn.

DUPLEX-systemet tager afsæt i en systematisk overfladebehandlings-metode hvor stålprofilen af hegnet bliver varmgalvaniseret med formål at undgå korrosion af stålprofilen. Efter Varmgalvanisering rugøres overfladen mekanisk For at fjerne løse skaller og øge Zinkens overflade, og dermed øge vedhæftningen af pulverlakken. For at sikre lang levetid og præsentabel overflade pulverlakeres emnet med et tykt lag pulver lak. Hele denne proses udføres i henhold til EN-ISO 1461 og EN-ISO 12944-5.

Den intensive forarbejdning og behandling af vores hegn gør, at vi med sikkerhed tilbyder 10 års rust garanti.
 

Kvalitetsprodukter

Hos PH-Hegn.dk arbejder vi kun med produkter af højeste kvalitet. For os er kun det absolut bedste godt nok, og du kan derfor altid være sikker på, at din smedejernslåge - eller hvad end, du bestiller hos os - er i topkvalitet og har en god holdbarhed. Når du køber en smedejernsport eller lignende hos os får du derfor:

  • Kvalitet og god service
  • En smuk og robust hegnsløsning
  • Et produkt, der modstår rust og har en god levetid 10 års rust garanti (uden brud på pulver lakken)
  • En enkelt og minimalistisk løsning eller en mere "herregårdsagtig" stil

Gode løsninger til automatik

ph-hegn.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. og for at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik

OK

Udviklet af www.online-results.dk