fbpx
Hegnsløsninger siden 1982
Fri fragt ved køb over kr. 8000,-
kreditkortkreditkortkreditkortkreditkortkreditkortkreditkort
jumbotron

Komposit hegn med blanke stolper

 

Komposit hegn med sorte stolper

 

Hvad er et vedligeholdelsesfrit hegn lavet af?

Et vedligeholdelsesfrit hegn er lavet af materialet komposit, der er sammensat af en række forskellige materialer. På den måde får produktet nogle bedre egenskaber og vil ofte være ikke bare stærkere, end andre materialer, men også lettere.

Komposit er en blanding af træ og plastic

Komposit er som nævnt et blandingsprodukt, og blandingen består af både træ og plastic. Kombinationen af træ og plastic giver et produkt, hvor varmen og charmen fra træet bliver kombineret med plasticens praktiske kvaliteter. På den måde sikres du et solidt og robust hegn uden behov for vedligeholdelse.

Et vedligeholdelsesfrit hegn har mange fordele

Den største fordel ved et vedligeholdelsesfrit hegn er, som navnet afslører, at der ingen vedligeholdelse er. Du slipper altså for at skulle male og på andre måder vedligeholde dit hegn, når først det er sat op. Du skal ikke bekymre dig om:

  • Maling af plankeværket
  • Træ, der rådner
  • Knaster, der falder ud
  • Angreb fra insekter og svamp.

Et hegn med lang levetid

Et hegn af komposit er yderst holdbart og vil stå flot i rigtig mange år. Du kan være sikker på, at du hos os får et hegn af høj kvalitet, og at resultatet bliver solidt og langtidsholdbart. Hegnet er robust og kan klare både vind og vejr.

Forskellige muligheder

Når du har besluttet dig for, at det er et vedligeholdelsesfrit hegn, du skal have, har du stadig nogle muligheder at vælge mellem. Hegnene fås nemlig i forskellige udgaver, og du kan blandt andet vælge mellem farver og overfladestrukturer.

Høj kvalitet og stor erfaring

Holdet bag PH-Hegn.dk har mange års erfaring med hegnmontering og -rådgivning med sig i bagagen.

Derfor kan du altid trygt komme til os for råd og vejledning omkring dit næste projekt. Udover at have et stort fokus på altid at levere den bedste service til vores kunder, går vi desuden meget op i kvalitet. Vi forhandler derfor kun produkter, der opfylder vores høje kvalitetskrav. Det er nemlig også en måde at levere god service på.

ph-hegn.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. og for at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik

OK

Udviklet af www.online-results.dk